Aranžmani

ŠOPING U SEGEDINU

ŠOPING U SEGEDINU
Jednodnevni izlet do Segedina je idealna prilika da posvetite dan šopingu. Šoping centar ARKAD u svom sastavu ima 150 različitih prodavnica. Ukoliko Vas interesuje namještaj ili pokućstvo – posjetite IKEU, a sve kućne potrepštine naći ćete u nekom od supermarketa METRO, TESKO ili CORA. I sve ove prodavnice možete posjetiti tokom ovog izleta. Sezonsko sniženje cijena je u toku. Ne zaboravite svoj spisak!

Plan i program putovanja:
Bijeljina – Segedin – Bijeljina
Polazak iz Bijeljine sa autobuske stanice u 05:00h. Putovanje kroz Srbiju i Mađarsku preko graničnog prelaza Horgoš. Moguća su duža zadržavanja na graničnim prelazima, te unarijed molimo za strpljenje. Dolazak u Segedin u prijepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti).
Odlazak u šoping centar Arkad (http://www.arkadszeged.hu/en, https://www.facebook.com/arkadszeged/). Šoping centar Arkad radi od početka oktobra 2011. godine i postao je omiljeno mjesto za posjetu i kupovinu. Od brojnih svjetskih firmi izdvajamo: H&M, Zara, Levi’s, Swarowski, Triumph, Humanic, Women’s secret, Intimissimi, George’s shoes, Reno, Legends, Marks&Spencer, Springfield, Terranova, Avanti, Vagabond… Slobodno vrijeme za kupovinu. Poslije Arkada posjećujemo nezaobilazni trio: Auchan, Metro, Praktiker. Polazak za Bijeljinu u 20:00h. Dolazak u Bijeljinu u kasnim večernjim časovima.

Termin putovanja: 23 – 24.12.2017
Cijena:  39 KM

 

Aranžman obuhvata:
Prevoz modernim turističkim autobusom (tv, klima, dvd, wifi),
Troškove organizacije putovanja,
Putno zdravstveno osiguranje.

Aranžman ne obuhvata:
Individualne troškove putnika.

 

SVE DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Turistička agencija “Semberija Transport” Bijeljina
Tel: 055/201-126, 055/212-411, 066/713-726
Turistička agencija Janja 055/544-252
E-mail: agencijabijeljina@semberijatransport.com
Web: www.semberijatransport.com/agencijabijeljina
Facebook: Turistička agencija Semberija Transport
Instagram: semberijatransporttravelagency

 

Aranžman je rađen na bazi 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava prava otkaza ili izmjene cijene aranžmana.
Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Semberija Transport.
Licenca Ministarstva trgovine i turizma RS 14-01-07-31607/15 od 05.06.2015.


Komentari