Aranžmani

ŠOPING U BEČU

ŠOPING I BOŽIĆNI MARKET U BEČU

SHOPPING CENTER SUD (http://scs.at/), najveći tržni centar u Beču, smješten je na južnom ulazu u grad. Na površini od 192.500m2 nalazi se više od 330 radnji. U tržnom centru mogu se naći najveći svjetski brendovi kao što su: Zara, C&A, Garry Weber, Boss, Primark, Orsay, Pull&Bear, Springfield, Tom Tailor, Guess, Lacoste, Tommy Hilfiger, Boss, United Colors of Benetton, Levi’s, Geox, H&M, Yves Rocher, Kik, Jack Wolfskin, Nike i mnogi drugi. Uz Shopping City Sud nalazi se i popularna švedska IKEA! Iskoristite nevjerovatne rasprodaje i sniženja i do 80%!
BOŽIĆNI MARKET je definitivno najveći božićni market prošaran sa više od 150 novogodišnjih kućica i štandova, nalazi se na glavnom trgu u Beču, Rathausplatz. Božićna pijaca na Rathausplatz u Beču svake godine nastoji da impresionira nove turiste koji po prvi put provode odmor u Beču, zatim turiste koji se sa razlogom ponovo vraćaju u Beč za Božić, ali i Bečlije koji jedva čekaju da se praznična čarolija vrati u grad za čuveni Advent. U pravom lavirintu štandova, moći ćete da osjetite poznati praznični duh začinjen mirisima božićnog punča, kuvanog vina i poslastica uz božićne pjesme i melodije. Ovo je idealno mjesto za kupovinu božićnih i novogodišnjih poklona.

Plan i program putovanja:
Prvi dan (22.12.): Bijeljina – Beč. Polazak iz Bijeljine, sa autobuske stanice u 22:00 h. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
Drugi dan (23.12.): Beč – Bijeljina. Dolazak u SHOPPING CENTER SUD u jutarnjim časovima. Slobodno vrijeme za kupovinu. Oko 15:00 h posjeta Božićnom marketu na trgu Rathausplatz. Slobodno vrijeme predviđeno za obilazak. Polazak iz Beča  u 19:00 h. Noćna vožnja sa usputnim pauzama. Dolazak u Bijeljinu u jutarnjim časovima.

Termin putovanja: 22-24.12.2017
Cijena: 79 KM

 

Aranžman obuhvata:
Prevoz modernim turističkim autobusom na navedenim relacijama (tv, klima, dvd, wifi)
Troškove organizacije putovanja
Usluge pratioca grupe
Putno zdravstveno osiguranje
Aranžman ne obuhvata:
Individualne troškove putnika.

 

SVE DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Turistička agencija “Semberija Transport” Bijeljina
Tel: 055/201-126, 055/212-411, 066/713-726
Turistička agencija Janja 055/544-252
E-mail: agencijabijeljina@semberijatransport.com
Web: www.semberijatransport.com/agencijabijeljina
Facebook: Turistička agencija Semberija Transport
Instagram: semberijatransporttravelagency

 

Aranžman je rađen na bazi 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava prava otkaza ili izmjene cijene aranžmana.
Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencije Semberija Transport.
Licenca Ministarstva trgovine i turizmaRS14-01-07-31607/15 od 05.06.2015.


Komentari